Van ilyen? Nos, a válaszunk határozott Igen! :)
Ha szereted a csokoládét és nem akarsz lemondani a csokoládéevés öröméről, de az egészségedre is szeretnél odafigyelni, a megoldást itt találod!
A csokoládé, ami TÉNYLEG csokoládé, az egészséges!
Amiről írok, az egy világújdonság Európában és Magyarországon!
XOCAI, az egyetlen egészséges csokoládé – és egyben a konkurenciamentes üzleti lehetőség!
A XOCAI csoki rendkívül magas antioxidáns tartalmú csokoládé, mely nem csak finom, de hozzájárul az egészség fenntartásához!
A hagyományos csokoládé készítése során számos anyagot adnak a kakaóhoz, sok esetben kivonják belőle az értékes anyagokat (pl.: az epicatechint, melyet kakaó-vitaminként is neveznek) és hozzáadnak a gyártás folyamán cukrot, tejet, tejport, ízfokozót, állományjavítót, stb. A kakaóból, ebből az igen értékes termékből egy egészségtelen, ártalmas fogyasztási cikk lesz, lett.
A világ első magas antioxidáns tartalmú csokoládéja a XOCAI csokoládé! Na, az nem így készül! Ennek eredménye például az alábbi:
- A XOCAI csokoládét cukorbetegek is fogyaszthatják!
- A XOCAI csoki az egyetlen magas antioxidáns tartalmú csoki!
- A XOCAI csoki nem rontja a fogakat!
- A XOCAI csoki fogyaszt!
- A XOCAI csokoládé egészséges!
XOCAI termékek – XOCAI csokoládék
A XOCAI (ejtsd: shoszáj) egészséges csokoládéjai feldolgozatlan hidegen sajtolt kakaóporból készülnek Acai bogyó és áfonya hozzáadásával. Ezen összetevők kombinációja kivételesen magas antioxidáns-tartalmú csokoládét eredményez! És ennyi. Nincs mellébeszélés, nincs fel nem tüntetett ízfokozó, ugyanis semmi szükség nincs rá.
A készítmény rendkívül jó ízparaméterekkel rendelkezik, amely vetekszik a legjobb belga csokik ízével. Próbáld ki Te is!